bug-ddd
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

monstrous dour


From: Portia Myers
Subject: monstrous dour
Date: Sun, 15 Oct 2006 22:37:02 +0300
User-agent: Thunderbird 1.5.0.7 (Windows/20060909)


De professor schudt afkeurend het hoofd en legt uit dat de keien de belangrijkste dingen in het leven voorstellen tegenover het zand dat het omgekeerde weergeeft. Volgens de deelnemers kunnen de voordelen van klachtenmanagement aanzienlijk zijn. Of is het misschien toch eens tijd om een airconditioningsysteem te laten installeren? "Wat moet u onthouden?
tuut, in gesprek dus.
Een zogenaamde teleservice dienst beantwoordt de telefoon voor de onderneming en neemt de gewenste acties. Ook in de zorgsector, waar veel werk van nature laatsgebonden is, wordt in de helft van de organisaties mobiel gewerkt.
Wij vragen u op een later tijdstip terug te bellen. Tijdens de steekproef liep de wachttijd op tot ruim een half uur. De man besliste om een soort demonstratie te houden in plaats van een lang betoog. Een zogenaamde teleservice dienst beantwoordt de telefoon voor de onderneming en neemt de gewenste acties.
Uw Goed Recht belde tienmaal naar de klantenservice of de helpdesk van de geselecteerde bedrijven en instellingen.
Snelheid van beantwoording is nog altijd belangrijk, maar vormt niet langer een onderscheidende factor in positieve zin. tuut, in gesprek dus.
Commercieel en financieel goed geleide contactcenters zijn in staat hun directe waarde voor de organisatie aan te tonen, iets wat volgens de onderzoekers steeds vaker wordt verlangd.
Volgens Allard van Dam van Randstad Callflex bepalen vijf procent 'agressieve verkopers' ten onrechte het beeld van de branche.
Aandacht voor een goede werkplek kan daaraan bijdragen. Het nummer is onbereikbaar, de verbinding wordt verbroken of de beller moet eindeloos wachten.
Daarin moest een professor voor een groep toekomstige bedrijfsleiders over time management. Niet in de laatste plaats voor de thuiswerker zelf.
Informatie- en communicatietechnologie speelt een belangrijke rol om virtualisering in organisaties te faciliteren.
Dat blijkt ook uit het Lexmark-onderzoek.
Nog belangrijker is dat de klant weet dat medewerkers of uzelf op vakantie zijn.
De klantenservice medewerkers kunnen als geen ander aangeven welke verbeteringen aan processen en producten en diensten nodig zijn.
Van de vier virtualiseringsvormen komt mobiel werk het meest voor.
Bij Delta moet de beller het langste wachten, gemiddeld tweeenhalve minuut. Nog minder organisaties hebben een beeld van de mogelijke schade door slechte bereikbaarheid. Uw Goed Recht belde tienmaal naar de klantenservice of de helpdesk van de geselecteerde bedrijven en instellingen. Bij iets minder dan de helft van de bedrijven duurt het gemiddeld meer dan twee minuten voordat een stem zoiets zegt als: 'Goeiemorgen, met Karin.
Het takenpakket van dit olijke konijn wordt uitgebreid.
Wel te hopen voor hem dat hij dan ook wordt teruggebeld.
Dat blijkt ook uit het Lexmark-onderzoek. In veel gevallen blijken er wel procedures voor controle te zijn, maar worden deze niet nageleefd.
Wel te hopen voor hem dat hij dan ook wordt teruggebeld.


reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]