bug-glibc
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

BTP (Basın Açıklaması - 18.04.2005 )


From: BTP Bağımsız Türkiye Partisi
Subject: BTP (Basın Açıklaması - 18.04.2005 )
Date: Mon, 18 Apr 2005 12:40:07 +0300

CASUS BELLİ 'Yİ KALDIRMANIN ANLAMI
-

 

Casus Belli’yi kaldırmakla Türkiye’nin dış politikasının atalete mahkum edilmek istendiğini söyleyen BTP Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş, savaş sebebi konuları yok kabul etmeyi seslendirmekle orduyu terhis etmenin alarmının verildiğine dikkat çekti

Orduyu terhis etmenin alarmı

“Türkiye Casus Belli’sini kaldırmıştır. Yani savaş sebebi olan konuları yok kabul ediyor. Türkiye’nin dış politikası atalete mahkum ediliyor. Bu ne demektir biliyor musunuz? Bu, ‘Türkiye’nin madem Casus Belli’si yok, o zaman düşmanı da kalmadı, bu kadar askeri niye bakıyoruz, terhis edelim’ demektir. Orduyu terhis etmenin alarmını verdiler.”

Kod adı Sevr olan proje

BTP tarafından Trabzon’da düzenlenen Kuşatılan Türkiye mitinginde konuşan Genel Başkan Prof. Dr. Haydar Baş, ülkemizin geleceğini çok yakından ilgilendiren önemli açıklamalarda bulundu. Türkiye’nin tam bir kuşatma altına alındığını, mevcut iktidarın da bu kuşatmaya çanak tuttuğunu, kod adı Sevr olan ve ülkemizin parçalanmasını, ABD işgal kuvvetlerine Türkiye coğrafyasının açılmasını öngören Büyük Ortadoğu Projesi’ne taşeronluk yaptığını belirtti.

AB bizi bölmek istiyor

BTP Lideri Prof. Dr. Haydar Baş, Casus Belli’yi kaldırarak savaş sebebi konuları yok kabul etmeyi seslendirme girişimlerini, “Türkiye’nin dış politikası atalete mahkum ediliyor” diyerek “orduyu terhis etmenin alarmını verdiler” şeklinde değerlendirdi. Binlerce yıllık geçmişimiz bulunan bu topraklardan çıkarılmak istendiğimizi belirten Prof. Dr. Haydar Baş, AB üzerinden üretilen senaryolarla ülkemizin bölünmek istendiğine işaret etti.

BTP tarafından Trabzon’da düzenlenen Kuşatılan Türkiye mitinginde konuşan Genel Başkan Prof. Dr. Haydar Baş, ülkemizin geleceğini çok yakından ilgilendiren önemli açıklamalarda bulundu.

haberin devamı

Mitingin resmi


BAĞIMSIZ TÜRKİYE PARTİSİ
GENEL MERKEZİ

*Listeden ayrılmak için lütfen [Buraya] tıklayınız.
*Bilgilerinizi güncellemek için
[Buraya] tıklayınız.
*To unsubscribe from list please click here:
[Buraya]

 

 

 


reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]