bug-glibc
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

BTP (Basın Açıklaması 05/05/2005)


From: BTP Bağımsız Türkiye Partisi
Subject: BTP (Basın Açıklaması 05/05/2005)
Date: Thu, 5 May 2005 14:19:38 +0300

MÜFTERİLERİN MASKESİ DÜŞECEK
-

 

Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ali Gedik, son zamanlarda ülkemizde cereyan eden olayların hukukun üstünlüğü ve demokrasi adına endişe verici boyutlara ulaştığına dikkat çekti.

Dış politikada bütün egemenlik haklarını AB’ye devretme noktasında olan siyasilerin ekonomide de ülkemizi iflasın eşiğine getirdiklerini hatırlatarak şöyle konuştu: “ Bütün bunların sebep olduğu ve toplumsal barışı tehdit ettiği herkes tarafından gözlenen problemler, bunalımlar ortada iken tam bu noktada devletin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü, siyasi, ekonomik ve kültürel bağımsızlığını laik, demokratik ve hukuk düzenini gündem eden, savunan ve bütün bunları ülkemizin geleceği adına “olmazsa olmaz” kabul eden BTP ve onun Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş’a hiç de alışık olmadığımız yalan, yanlış ve iftiralarla yoğun bir kampanya başlatmıştır.

Elbette bugüne kadar olduğu gibi bugün de, yarın da hukuk önünde herkes bunların hesabını verecektir. Bağımsız yargı ve dolayısıyla Türk adaleti müfterilerin ve gerçek suçluların maskesini düşürecek ve adalet mutlak manada tecelli edecektir.” İftira kampanyaları düşündürücü Ali Gedik şöyle devam etti: “BTP Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş’ın bugüne kadar ülkemiz ve insanlık adına ortaya koyduğu bütün tezler uluslararası platformlarda ilgi ve takdirle izlenip ödüllendirilirken ülkemiz ve milletimiz adına bu tezlerin görüşülüp, tartışılıp, müzakere edilerek değerlendirilmesi gerekirken, onun önünü tıkamaya çalışmak, ülkenin birlik ve beraberliğini engelleme gayretleri sadece BTP ve onun Genel Başkanı adına değil ülkemiz ve milletimiz açısından da oldukça düşündürücüdür.”

Millet cevabı veriyor

“Esasen aziz milletimiz bütün bu gelişmeleri büyük bir ibret ve dikkatle izlemektedir. “Kuşatılan Türkiye” konulu mitinglerle alanlara sığmayan yüzbinler ülkemiz ve milletimiz adına Kuvay–ı Milliye ruhunun yeniden ülkeyi kucakladığını gösteriyor. En son Bursa Gökdere meydanında yağmur altında toplanan Bursalılar tarihi bir kararla ülkenin içinde bulunduğu bu gidişattan ancak BTP ve Prof. Dr. Haydar Baş’la kurtuluşun mümkün olabileceğini haykırdı. Bayrağını alıp BTP mitingine ve onun Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş’a koşanlar her türlü yalan, yanlış iftiralara tek ve doğru olan cevabı veriyorlar ve vermeye de devam edeceklerdir.”


[05.05.2005]

BAĞIMSIZ TÜRKİYE PARTİSİ

GENEL MERKEZİ


*Listeden ayrılmak için lütfen [Buraya] tıklayınız.
*Bilgilerinizi güncellemek için
[Buraya] tıklayınız.
*To unsubscribe from list please click here:
[Buraya]
*Üye olmak için
[Buraya] tıklayınız.

 

 

 


reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]