bug-glibc
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

BTP (Basın Açıklaması 06/05/2005*)


From: BTP Bağımsız Türkiye Partisi
Subject: BTP (Basın Açıklaması 06/05/2005*)
Date: Fri, 6 May 2005 22:52:21 +0300

CHP’Lİ DURGUN KİMLERİN PİYONU?
-

 

BTP Genel Başkan Yardımcısı Terzi, BTP Lideri Prof. Dr. Haydar Baş’la ilgili iğrenç iftiraları Meclis’e taşıyan CHP milletvekili Durgun’un, ‘kendini kimlerin sözcüsü olmaya hangi nedenle mecbur hissettiğini’ açıklaması gerektiğini söyledi

Milletvekiline yakışmıyor

Önceki gün toplanan BTP Başkanlık Divanı adına basın açıklaması yapan Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Terzi, “CHP’li milletvekilinin sokak çocukları, uyuşturucu bataklığına düşmüş gençlerle ilgilenmek yerine, Genel Başkanımız Haydar Baş’ın kaç çocuğunun olduğuna merak salması, ahlak ve edep sınırlarının zorlanmasıdır. Ve hiçbir medeni insana yakışmadığı gibi milletvekiline de hiç yakışmamaktadır” dedi.

Divan toplantısının ardından Başkanlık Divanı üyeleri Fuat Şengül, Ali Gedik, Nuri Kaplan, İbrahim Berk, Mehmet Emin Koç, Ahmet Erimhan, Ahmet Hamdi Kepekçi, Hakan Güler, Müslim Karabacak, Mustafa Uğurlu ve Abdullah Terzi ortak bir basın toplantısı düzenledi. Divan üyeleri adına konuşan Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Terzi, son aylarda BTP lideri Prof. Dr. Haydar Baş’a ve üst düzey kurmaylara yönelik hukuk dışı kampanyaların başlatıldığına dikkat çekerek, CHP’li Gökhan Durgun’un Meclis gündemine taşımaya çalıştığı iğrenç iftiraların da bu kampanyanın devamı olduğunu söyledi.

Gökhan Durgun’un Meclis’e soru önergesi olarak sunduğu bu çirkin iftiraların Meclis İç Tüzüğü’ne göre işleme alınmaması gerektiğinin altını çizen Terzi, “Meclis kişilere göre ayrı muamele mi yapıyor” diye sordu.

Başkanlık Divanı üyelerinin yaptığı ortak basın açıklamasında şu görüşler dile getirildi:

“Ülkemizi kuşatma altına almak isteyen güç odaklarının yerli taşeronlarının iftira ve kışkırtmaları üzerine iktidarın bu linç kampanyası sonuç vermeyince son günlerde daha iğrenç bir yolu seçtiler: Soylu duruşu, tutarlı çizgisi ve başlattığı yeniden Kuvay–ı Milliye hareketi ile Türk Milletinin baş tâcı ettiği Genel Başkanımız Prof. Dr. Haydar Baş’a olmadık iftiralar atmak.

Müfterilerin öylesine gözü dönmüş ki partimizin ve Genel Başkanımızın fikir ve projelerine karşı söyleyecek sözü olmadığı için özel hayatına uzanarak insaf ve ahlak sınırları ile bağdaşmayan iğrenç iftiralar ortaya atmışlardır.

28 Şubat sürecinde devrin siyasi iktidarı ve onlardan beslenen hortumcu bir kısım medyanın ortaya attığı bayat iddiaları, önce tek elden tezgahlanan korsan e–maillerle, ABD çıkışlı korsan web adreslerinde internet ortamına taşıdılar. İşgal güçlerine, Haçlı liderlerine yalvar yakar, Papaz ve hahamlarla sarmaş dolaş olan ve Yüce Türk Milletine, onun inancına ve öncülerine en olmadık iftiraları tezgahlayan, milletimizin inancına ve vatanına düşman olanları hoş görüp salya sümük ağlayan hainlerce organize edilen bu iğrenç kampanyaların sebebini Türk Milleti artık çözmüştür.

Baş neden hedef seçildi?

Genel Başkanımız, iktidar için ABD lobilerine, AB liderlerine eğilip bükülmeyip, “Ben dindarım, ben Türk milliyetçisiyim ve de Cumhuriyetçiyim” deyip milletimizin gücünü esas aldığı için hedef seçilmiştir.

Genel Başkanımız Prof. Dr. Haydar Baş, sivil– asker, devlet –millet beraberliğini savunup oyunu bozduğu için hedef seçilmiştir.

Bağımsız Türkiye Partisi olarak asıl üzüldüğümüz nokta, aynı değerler için mücadele eden Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu parti olan CHP’de, bu değerlere karşı mücadele edenlerin yer bulabilmesidir.

İftiralara sözcülük eden vekilin bu sakim duruşu, mandacılığa karşı bağımsızlık mücadelesi veren, Cumhuriyetçiliği, Milliyetçiliği, Halkçılığı, Laikliği, Devletçiliği, İnkılapçılığı şiar edinen Atatürk’ün kurduğu parti olan CHP’nin varlık sebebinin inkarıdır.

CHP, CIA güdümlü ve Yahudi lobilerinin himayesinde ve papazların hizmetindeki salya sümük bir piyonun tezviratlarının oyuncağı olmasını milletimize izah edemez.


[06.05.2005]

BAĞIMSIZ TÜRKİYE PARTİSİ

GENEL MERKEZİ


*Listeden ayrılmak için lütfen [Buraya] tıklayınız.
*Bilgilerinizi güncellemek için
[Buraya] tıklayınız.
*To unsubscribe from list please click here:
[Buraya]
*Üye olmak için
[Buraya] tıklayınız.

 

 

 


reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]