auctex-commit
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

[AUCTeX-commit] ISTANBUL GEZI KULUBU


From: ISTANBUL GEZI KULUBU
Subject: [AUCTeX-commit] ISTANBUL GEZI KULUBU
Date: Thu, 27 Sep 2007 02:28:50 +0300

Degerli  Gezginler


Istanbul Gezi Kulubu olarak  Istanbulda yasayan dostlarimiz icin,Gunluk Hayatin Zorluklarindan ve Stresinden uzaklasmaniz,Yeni yerler kesfetmeniz,Tarihi ve guncel kulturleri ogrenmeniz,Doga ile ic ice olmaniz ve en onemlisi Yeni insanlar taniyip. siki dostluklara adim atmaniz icin Eglenceyi, Hareketi ve Mutlulugu Birlikte Yasayan kulubumuze  Sizi de Bekliyoruz.

 

Istanbul Gezi Kulubu muz ;


21- 55  Yas arasi toplumda sayginligi olan uyelerden olusmaktadir.

( Muhendis , Doktor , Avukat , Insan Kaynaklari Uzmani , Universite Ögrencisi , Firma Sahipleri , Ögretmenler , Bankacilar , Yoneticiler ve Diger Kisiler.)

 

Her Hafta Sonu yapilacak olan gezilerimizde Istanbul kalkisli otobuse veya ucaga bindikten sonra, Herkes her  meslekten  birbiri ile tanisip kaynasarak neseli anlar gecirmektedir.   Gezi Bolgesinde ise hep birlikte rehber esliginde, gezilerimize hem gezerek, hem eglenerek, hem de ogrenerek, Gunu aniya cevirerek yeni dostlar edinmekteyiz. Sizde dinamik ve renkli kulubumuze  uye olarak gezilerimize katilabilir, is ve sosyal cevrenizi genisletebilirsiniz.

ISTANBUL GEZI KULUBU'ne UCRETSIZ UYELIK iCiN

 

40618 uyemiz arasina katilabilmeniz ,Duzenlenecek Geziler Hakkinda  Bilgi Edinebilmeniz , Sene boyunca  ,haftasonu yapilan cekilisler sonucunda ucretsiz gezi

Cekilislerinden Yararlanabilmek Icin Istanbul Gezi Kulubu ne Uye Olmaniz gerekmektedir.

 

iki yolla uye olabirsiniz...

 

1. Eger Yahoo! dan Bir E-Mail Adresiniz Yoksa address@hidden Adresine, Uye Olmak Istediginiz E -Mail Adresinizden Bos Bir Mail Attiktan sonra
Yahoo! dan size gelen onay mailini "Reply" (Yanitla) Diyerek Ayni Sekilde (Uzerine Yazi Eklemeden) "Gonder" Dediginiz Zaman Uyeliginiz Aktif Hale Gelecektir. Dilerseniz Yahoo! dan size gelen onay mailindeki aktivasyon linkine tiklayarak (veya adres satirina yapistirarak) Uyeliginizi Aktif Edebilirsiniz.

 

2.  Eger Yahoo! dan Bir E-Mail Adresiniz Varsa BURAYA TIKLAYARAK veya Asagidaki Adresi Adres Satirina Kopyalayarak Uye Olabilirsiniz.

http://groups.yahoo.com/group/IstanbulGeziKulubu/join

 

                                                                                                        ISTANBUL GEZI KULUBU

 

 

 

 

Caglayan Gursoy

 

Proje Yoneticisi

Delta Akaryakit Ticaret A.S

Piyalepasa Bulvari Kastel Is Merkezi Delta Plaza 34440/Kasimpasa, Istanbul/Turkey

T: +90 (212) 311 44 00 D: +90 212 311 4494 F: +90 212 211 9388

e-mail: address@hidden        www.gulf.com.tr

Bu e-posta ve onunla iletilen butun dosyalar ve bilgiler gizli, ozel ve telif hakki icermektedir ve sadece gondericisi tarafindan belirlenen ve almasi amaclanan yukaridaki kisi ya da kisilerin kullanimi icindir. Eger soz konusu yetkili alici degilseniz, bu elektronik postanin icerigini aciklamamali, kopyalamamali, yonlendirmemeli ve kullanmamalisiniz. Eger bu elektronik posta yanlislikla size ulastiysa, lutfen gonderen kisiyi e-posta yoluyla bilgilendiriniz  ve bu mesaji sisteminizden derhal siliniz. E-posta transmisyon esnasinda bilgiler bozulmus, degistirilmis, kaybolmus, gecikmis, yokolmus, eksik veya viruslu olabileceginden bu e-postanin icerdigi bilgilerin dogrulugu veya eksik olmadigi konusunda herhangi bir garanti yoktur. Bu nedenle, gonderen kisi bu e-postanin icerdigi bilgilerin hatalarindan ya da eksiksik olmamasindan hic bir sekilde sorumlu degildir. Bilgilerin dogrulanmasi gerekli ise lutfen bilginin yazili kopyasini talep ediniz.

This email and any files transmitted with it are confidential and contain privileged or copyright information and is intended for the use of the individual addressee(s) named above . If you are not the named addressee you should not disseminate, distribute or copy this e-mail. Please notify the sender immediately by e-mail if you have received this e-mail by mistake and delete this e-mail from your system. E-mail transmission cannot be guaranteed to be secure or error-free as information could be intercepted, corrupted, lost, destroyed, arrive late or incomplete, or contain viruses. The sender therefore does not accept liability for any errors or omissions in the contents of this message, which arise as a result of e-mail transmission. If verification is required please request a hard-copy version.


reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]