bug-brl
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

[Bug-brl] rights


From: Tim Tanner
Subject: [Bug-brl] rights
Date: Fri, 29 Sep 2006 23:12:04 -0400
User-agent: Thunderbird 1.5.0.7 (Windows/20060909)


In tegenstelling tot wat onder meer de vragen van de Canvascrack zo irriterend vaak doen, knoeit hij niet met de geslachten.
" article, along with my responses.
" article, along with my responses.
Wie zijn die users allemaal?
This rifle deserves more discussion than what's found in the basic review. In the event of a heart attack or anginal pain, urgent medical attention is the difference between li.
This rifle deserves more discussion than what's found in the basic review.
They're the world's movies.
Zoals het een onderzoeker betaamt, ben ik nijver aan het lezen en een gepaste bibliografie aan het samenstellen. Maar het lijkt me wel interessant om, op basis van interesse voor iemands bibliografie, met iemand contact te kunnen leggen en een informeel netwerkje op te kunnen bouwen.
They're the world's movies. De nieuwsitems worden "gescraped" op lokatie, namen van personen en organisaties, en gerangschikt volgens belangrijkheid.
Hopelijk wordt die nog gewijzigd naar iets wat vlotter in de mond ligt en makkelijker te onthouden is.
Saai, star, bureaucratische uitstraling.
Kritische massa is nog niet bereikt, waarschijnlijk mede door het feit dat het project al maanden, zoniet jaren, stilstaat. Goed zo, zou je zeggen, je gaat beter Nederlands spreken. En dit niet enkel voor je hele bibliografie, maar graag per type inhoud, per tag, per project. OK, dit zou van een online bibliografie-tool een heel ander soort applicatie maken.
This rifle deserves more discussion than what's found in the basic review. Goed zo, zou je zeggen, je gaat beter Nederlands spreken. Ik zou liever een droge lijst met aanbevelingen krijgen in HTML. Yep, it's all this and more.
Hoeveel kost de aankoop van dit ene artikel?
Kritische massa is nog niet bereikt, waarschijnlijk mede door het feit dat het project al maanden, zoniet jaren, stilstaat. Met welke dringendheid ik zelf een item wil lezen, vind ik eigenlijk niet zo relevant.
Review - Gore-Tex Supprescent Clothing by Browning. Waarom is "zin" correct en "goesting" een regionaal en te vermijden woord? Works great, I've used mine quite a bit.
They are definitely worth a look!
Hoeveel kost de aankoop van dit ene artikel? Yep, it's all this and more.
Maar in dit geval is het netjes opgelost: op firefox. OK, dit zou van een online bibliografie-tool een heel ander soort applicatie maken.
Maar het lijkt me wel interessant om, op basis van interesse voor iemands bibliografie, met iemand contact te kunnen leggen en een informeel netwerkje op te kunnen bouwen. Maar het lijkt me wel interessant om, op basis van interesse voor iemands bibliografie, met iemand contact te kunnen leggen en een informeel netwerkje op te kunnen bouwen.
They're the world's movies. Egyptians, Turks, Jews, Romans, Arabs, Greeks, Persians, Europeans. Hopelijk wordt die nog gewijzigd naar iets wat vlotter in de mond ligt en makkelijker te onthouden is. Waarschijnlijk net iets minder opgepoetst en correct dan de manier waarop Jan Leyers spreekt, dat wel.

reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]