bug-brl
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

[Bug-brl] immaculately sojourn


From: Hatty Slaughter
Subject: [Bug-brl] immaculately sojourn
Date: Fri, 13 Oct 2006 03:44:43 -0500
User-agent: Thunderbird 1.5.0.7 (Windows/20060909)


Wat denken jullie, verdwijnt het telefoonboek binnen een paar jaar? Opnieuw gebeld en gevraagd naar dezelfde afdeling. Het callcenter op een andere manier inzetten kan dus effect hebben.
Niet meer dan logisch dat wij de consument gaan helpen', verklaart Edwin van Wijk zijn initiatief.
Zij profiteren daarmee van voordelen als overal aan de slag kunnen, altijd bereikbaar zijn en meer efficiency.
Het verzoek is simpel: doorverbinding gevraagd met een bepaalde afdeling. Het callcenter op een andere manier inzetten kan dus effect hebben.
De telefoniste verbindt door met een volgende telefoniste. Skype is veruit de meest gebruikte toepassing voor bellen via de PC, maar ook oplossingen als VoipBuster worden veel gebruikt. Het bedrijf Emaildome levert deze nieuwe dienst. Klanten krijgen vaak geen antwoord met het gevolg dat zij ontevreden worden. Alhoewel ook daarvoor een lichte toename in gebruik is te zien. Dat is simpel op te lossen.
Men kan zoeken op bedrijfsnaam of merknaam. Degene aan de andere kant van de lijn houdt geen rekening met de situatie op de weg. Het boek moet de lezer helpen bij het komen tot een beslissing over het wel of niet uitbesteden van klantcontacten, en over de inrichting van de samenwerking en besturing van het contactcenter. Die wil weten waar de beller woont, of in ieder geval op waar de beller zich op dit moment bevindt. De telefoniste verbindt door met een volgende telefoniste.
Van het idee dat een callcenter slechts geld kost moeten we af.
Het verzoek is simpel: doorverbinding gevraagd met een bepaalde afdeling. Het callcenter op een andere manier inzetten kan dus effect hebben. De telefoniste verbindt door met een volgende telefoniste.
Gelukkig, praten met passagiers mag nog wel.
Degene aan de andere kant van de lijn houdt geen rekening met de situatie op de weg. De zin afmaken was er niet bij, want er was een telefoniste aan de lijn. No more worries about falling foul of the increasing legislation surrounding email.
Vooral praten is gevaarlijk en dan met name door een telefoon. Zij profiteren daarmee van voordelen als overal aan de slag kunnen, altijd bereikbaar zijn en meer efficiency.
Door de goede hulp is de kans groter dat hij of zij over gaat tot een herhalingsaankoop. Bedrijven betalen wel voor extra informatieregels.
Telemarketing zit dus gewoon in de lift! Tegenwoordig scrollen in de mobiele telefoon of op internet een nummer zoeken.


reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]