bug-gfe
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

subjective


From: bug-gfe
Subject: subjective
Date: Thu, 19 Oct 2006 16:24:24 +0800
User-agent: Thunderbird 0.9 (Windows/20041103)


Informatie- en communicatietechnologie speelt een belangrijke rol om virtualisering in organisaties te faciliteren. Vooral de Belastingtelefoon drijft dit jaar menig beller tot wanhoop.
Ze knikken bevestigend. 'Al onze medewerkers zijn nog steeds in gesprek.
Informatie- en communicatietechnologie speelt een belangrijke rol om virtualisering in organisaties te faciliteren.
Vooral de Belastingtelefoon drijft dit jaar menig beller tot wanhoop.
Zij vormden de aanloop naar het hoofdmenu: het doelloos wachten.
Zorg dat de afwezigheid van medewerkers op elkaar wordt afgestemd. Thuiswerk kan winst opleveren.
Deze keer begrijpen de intelligente, toekomstige managers het, en besluiten ze dat het zeker nog mogelijk moet zijn om zand toe te voegen.
Ironie vervalt bijvoorbeeld meestal in een geschreven tekst. Bellers kregen dan het advies via het keuzemenu de antwoorden op de meestgestelde vragen te beluisteren en vervolgens de hoorn op de haak te leggen. Toch is werk aan huis niet altijd rozengeur en manenschijn.
De maanden juli en augustus, waarin veel medewerkers met vakantie zijn, geven nog een verdere terugval te zien. De professor schudt afkeurend het hoofd en legt uit dat de keien de belangrijkste dingen in het leven voorstellen tegenover het zand dat het omgekeerde weergeeft. Klanten krijgen geen gehoor, verdwalen in automatische beantwoordingsystemen of raken verstrikt in het web van de eeuwige voicemail.
'Al onze medewerkers zijn nog steeds in gesprek.
Dit is aanzienlijk hoger dan altijd gedacht werd. Vanuit een zogeheten callcenter beantwoorden tientallen of honderden mensen telefoontjes van klanten. Uw Goed Recht belde tienmaal naar de klantenservice of de helpdesk van de geselecteerde bedrijven en instellingen. Tijdens de steekproef liep de wachttijd op tot ruim een half uur.
Dankzij de inschakeling van een commercieel callcenter is de bereikbaarheid sinds de steekproef iets verbeterd, maar desondanks komt er bij vier op de tien telefoontjes geen contact tot stand. Wie een kaartje voor een concert of theatervoorstelling wil reserveren is bij de Uitlijn opnieuw slechter af dan bij Ticketservice en Topticketline.
Verantwoord ondernemen, heet dat.
Een zogenaamde teleservice dienst beantwoordt de telefoon voor de onderneming en neemt de gewenste acties.


reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]