bug-glibc
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

REHBERE KAYIT OLUN


From: Anasayfam.Net
Subject: REHBERE KAYIT OLUN
Date: Sun, 5 Dec 2004 23:23:31 +0200

Anasayfam.Net REHBER Servisi acildi, sizde Sirket / Firma / Sahis kaydinizi yaptirin milyonlarca internet kullanicisina ulasin...!

Anasayfam.Net REHBER size ne kazandiracak?
Bu sistem sayesinde, Turkiye'nin her yerinden yuzlerce kategoride Sirket / Firma / Sahis sistemimize kayit olabiliyor. Her konuda aranilan bilgiye kolayca ulasilabiliyor. Her gun giderek onemini kazanan internet tanitimi sayesinde bir yandan ciromuzu arttirmaya calisirken, diger yandan da yeni musterilere nasil ulasacagiz diye yeni yontemler gelistirmek için ugrasiyoruz. Anasayfam.Net REHBER sizin icin firsati ayaginiza getiriyor. Turkiye genelinde binlerce siniflandirıimis (il ve sektor bazinda ) isletme bilgilerini internet kullanicilarına ucretsiz sunan Anasayfam.Net REHBER ile ekonomik musteri bulma yuzdeniz cogalmaktadir. Sizi tanimayan, adresinizi, urunlerinizi ve hizmetlerinizi bilmeyen musterilerin bile sizi bulmasi cok daha kolaylasiyor.

Gec kalmadan isletme bilgilerinizi Anasayfam.Net REHBER veri tabanina kayit ettirin, milyonlara ulasin. Isinizi ve yasaminizi kolaylastirin.


WEB SITENIZ YOKSA, 250 YTL KARSILIGINDA SIZE YAPIYORUZ...!

Her turlu bilgi istek ve yorum icin address@hidden adresine mail atabilirsiniz.
Saygilar....


Anasayfam.Net Web Hizmetleri.

www.anasayfam.net






Not:Bu mail size otomatik olarak gonderilmistir. Bu tür maillerle ilgilenmiyorsaniz, address@hidden adresine "remove" baslikli bos bir mail atiniz.


reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]