bug-glibc
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

BTP (MİTİNGE DAVET)


From: BTP Bağımsız Türkiye Partisi
Subject: BTP (MİTİNGE DAVET)
Date: Wed, 29 Dec 2004 21:40:52 +0200

Bağımsız Türkiye Partisi'nden mitinge davet

"NE AB NE ABD TEK ÇÖZÜM BAĞIMSIZ TÜRKİYE"

Türkiye ucu açık, tek taraflı ve ülkeyi teslim alacak "adı müzakere" kendisi "bir monolog ve dayatma" olan süreçle Avrupa Birliği’ne teslim ediliyor.  Adı üzerinde bir "süreç" olan Avrupa Birliği macerası ile Türkiye elleri ayakları kelepçelenen bir ülke konumuna indirildi.

Gümrük Birliği ile başlayan 200 Milyar Dolarlık zarar hanesine artık siyasal kayıplarımızı ekleyeceğiz! Bundan böyle Türkiye, mesela, K. Irak'ta haklarını savunamayacak! Kıbrıs'ta Rum-Yunan tezlerine aykırı düşemeyecek! Çünkü Türkiye'nin dış politikasını Ankara değil, Brüksel belirleyecek! Oysa bu Avrupa Birliği ile Türkiye'nin çıkarları hiçbir şekilde uyuşmuyor. Bilakis 180 Derece farklı düzlemlerde bulunuyor.
 
Peki, AKP iktidarı niçin Devleti tasfiye edecek, milleti bölecek AB yalanına teslim oluyor? Ekonomik artısının olmayacağını Başbakan'ın bizzat ifade ettiği, 80 yıl önce Kurtuluş savaşı verdiğimiz ülkelere niçin milleti yem yapıyor?

>> haberin devamı

Türk milletinin yüreğinin 2 0cak 2005'te saat 12:00'de İstanbul Çağlayan Meydanı'nda bu hassasiyetler için çarpacağına inanıyor, siz değerli halkımızı "Ne AB, ABD tek çözüm Bağımsız Türkiye" Mitingine davet ediyoruz.


--
BAĞIMSIZ TÜRKİYE PARTİSİ
İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI
address@hidden
--
*Bilgilerinizi güncellemek için Bu linke tıklayınız.
*Listeden ayrılmak için lütfen Bu linke tıklayınız.
*To unsubscribe from list please click here: Bu linke


reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]