bug-glibc
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

UCS Express ile paketler ertesi gün RUSYA 'd a


From: UCS Express Turkey
Subject: UCS Express ile paketler ertesi gün RUSYA 'd a
Date: Thu, 18 Aug 2005 19:01:05 +0300

UCS Express  ile paketler ertesi gün RUSYA 'da

Rusya ya gidecek zarf ve paketler saat 18.00'e kadar UCS'ye verildiğinde teslimat ertesi gün yapılıyor. UCS zamanında teslimatı garanti ediyor.

RUSYA kaynaklı Universal Courier Service (UCS), Rusya'da 6 Merkez Ofis,41 acentasıyla, hizmet veriyor.  UCS, express gönderiyle Rusya'nın   her yerine en kısa zamanda ulaşıyor. Gönderilerin tüm gümrükleme işlemlerini de UCS yapıyor. Örneğin İstanbul'dan saat 18.00'de UCS kuryesine müşterinin adresinden teslim edilen gönderiler Ukrayna Beyaz Rusya Moldova Azerbaycan Kazakistan Kırgızıstan Kazakistan Gürcistan Ermenistan Bulgaristan ve Romanya  gibi ülkelerin genelinde alıcılara bir işgününde, adresinde imza karşılığı teslim ediliyor. Takip sistemi ile müşteri gönderinin saat kaçta kime teslim edildiği bilgisini UCS'ten ya da Internet'teki www.ucscourier.com  web sitesinden öğrenebiliyor.
 

Ayrıca, RUSYA 'ya gidecek zarf ve paketler saat 18.00'e kadar UCS kuryesine teslim edildiğinde ertesi gün Rusya, Moskova'nın neresine olursa olsun teslimat yapılıyor. Universal Courier Service (UCS)'e verilen gönderilerin nerede olduğu, kime teslim edildiği ve gönderiye ait tüm detaylar  kasım ayından itibaren Internet aracılığı ile izlenebiliyor. UCS Garantili Teslimat Servisi gönderiyi teslim edeceğini sözde değil, yazılı olarak garanti ediyor. UCS teslim süresini garanti ettiği gönderiyi, zamanında teslim edemezse (gümrük gecikmeleri, kötü hava koşulları, mekanik arızalar ve diğer mücbir sebepler haricinde) aldığı taşıma ücretini müşterisine iade ediyor.

Hizmet Noktaları :

Avrupa       : Arnavutluk,Ermenistan,Beyaz Rusya,Bosna Hersek,Bulgaristan,Hırvatistan,Çek Cumh.

 Estonya,Macaristan,Latviya,Litvanya,Makedonya,Moldova,Romanya,Rusya,

Orta Doğu     : Azerbaycan,Bahreyn,Iran,Israil,Ürdün,Kuveyt,Libya,Mısır,Lübnan,Oman,Katar,S.Arabistan,Syria,B.A.E.,Yemen

 ASIA          : Çin,Gürcistan,Hong Kong,Japon,Kazakistan,Kırgızistan,Taiwan,Tayland,Ukrayna,Özbekistan

Güney Asya  : Pakistan,Bagladeşh,Hindistan,Nepal,Srilanka,Maldives,Bhutan

Müşteri Hizmetleri.: 0 212 444 0 108 www.ucscourier.com 


reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]