bug-glibc
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Travel in Greece


From: travel in greece
Subject: Travel in Greece
Date: Fri, 25 Nov 2005 13:55:02 +0200

ΣΤΟ ΡΥΘΜΟ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΑΣ...
Σας παρουσιάζουμε με το καλύτερο τρόπο τα όμορφα τοπία της Ελλάδος για όλους όσοι θέλουν να την επισκεφτούν, επίσης και την επιθυμία των ξενοδόχων για την φιλοξενία σας και καλή σας διαμονή.
Travel in Greece είναι ιστοσελίδα οποία παρουσιάζει με το καλύτερο τρόπο τα όμορφα τοπία της Ελλάδος για όλους όσοι θέλουν να την επισκεφτούν, επίσης και την επιθυμία των ξενοδόχων για την φιλοξενία σας και καλή σας διαμονή.

Αναλυτικά παρουσιάζουμε και περιγράφουμε όλα τα ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, παραδοσιακούς ξενώνες από τους ομορφότερους της περιοχής, που σας προσκαλούν να νιώσετε τη φιλοξενία και τη ζεστασιά των ανθρώπων του.

Πολλές πληροφορίες, φωτογραφίες, διευθύνσεις, αποστάσεις από την παραλία, λιμάνι, αεροδρόμιο κλπ. Δυνατότητα κράτησης διαμονής μέσο φόρμας η οποία βρίσκετε στην ιστοσελίδα μας για να έχετε την δυνατότητα να τα επισκεφτείτε και να γνωρίσετε από κοντά.

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η ΚΑΡΤΑ ''TRAVEL IN GREECE''

Ενα νέο πρωτοποριακό προϊόν εκπτωτική κάρτα Travel in Greece, ένα μέσο το οποίο προσφέρει εκπτώσεις, παροχές και προνόμια σε όλους.
Η συνεργασία μας με επιχειρήσεις τουριστικών και ξενοδοχειακών συγκροτημάτων παρέχει την δυνατότητα να επωφελείται εκπτώσεις από 10% - 50%.
Γίνετε μέλος μας για να τύχετε των προνομίων που παρέχει η ιστοσελίδα μας στα μέλη του.
   Τηλ: 210 9584608, 210 9585640 address@hidden  
Μπορείτε επίσης να στείλετε οποιαδήποτε στιγμή email στην διεύθυνση info με θέμα τη λέξη διαγραφή ή remove

reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]