bug-glibc
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

UCS Express ile paketleriniz Ertesi Gün RUSYA D A (20065/02)


From: UCS Express Kargo
Subject: UCS Express ile paketleriniz Ertesi Gün RUSYA D A (20065/02)
Date: Mon, 16 Jan 2006 09:12:48 +0200

 

Rusya’ya gidecek olan zarf ve paketler saat 18.00'e kadar UCS Express’e verildiği taktirde, teslimat ertesi gün alıcı adresine yapılmaktadır. Bu konuda UCS zamanında teslimatı garanti etmektedir.
 
RUSYA kaynaklı UCS-Universal Courier Service , Rusya'da 6 Merkez Ofis,41 acentasıyla, hizmet vermektedir. UCS, Express Gönderi hizmetleriyle Rusya'nın her yerine en kısa zamanda ulaşmaktadır. Gönderilerin tüm gümrükleme işlemlerini de UCS kendisi yapmaktadır. Örneğin: İstanbul'dan saat 18.00'e kadar UCS kuryesine teslim edilen gönderiler; Ukrayna, Beyaz Rusya, Moldova, Azerbaycan, Kazakistan, Kırgızıstan, Kazakistan, Gürcistan, Ermenistan, Bulgaristan, Türkmenistan, BAE, Polonya, Macaristan, Yugoslavya, Kosova, Makedonya ve Romanya gibi ülkelerin alıcı adreslerine bir iş gününde, imza karşılığında teslim edilmektedir. Gönderilerin teslimat bilgileri; www.ucscourier.com web sitesinden yada (0212) 444 0 108’den öğrenilebilmektedir.
 
Hava kargo taşımacılığında Kargo otomasyon sistemi sayesinde sizinle alıcınız, acenteler ve havayolları arasında mükemmel iletişim kurulur. Böylece, doğru bilgiler doğru yerlere anında aktarılır. UCS Express size her türlü ihtiyacınızı karşılayacak hizmetler sunuyor. Tekstil ürünleri, çiçek, canlı hayvan, deri, yaş sebze, meyve, yedek parça, makina aksamı, değerli eşya... İthalat yada ihracatını yaptığınız mal ne olursa olsun, siz sadece gönderinizi teslim edin ve teslim alın, gerisini UCS'ye bırakın.

Nereye olursa olsun, UCS'nin güvenli kargo hizmeti, malınızı yerine geciktirmeden ulaştırmayı garanti eder, böylelikle gönderiniz doğru zamanda doğru yerde!

Kargo teşkilatımızın bulunduğu 2 nokta ile birlikte toplam 17 noktaya hizmet veriyor.
Son varış noktasına kadar olan tüm bağlantıları kara yada havayoluyla sağlayarak...

NOT: İletişim formunu gönderemiyorsanız lütfen buraya tıklayınız.

Çok özel tanıtım fiyatlarımızdan yararlanmak için aşağıdaki formu bize göndermeniz yeterli olacaktır.Abonelik Başvurusu

E-Bülten almak istemiyorsanız lütfen buraya tıklayınız. 

 


reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]