gnatsweb-commit
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

[Gnatsweb-commit] luster chubby


From: Sol Levy
Subject: [Gnatsweb-commit] luster chubby
Date: Tue, 17 Oct 2006 00:30:06 -0400
User-agent: Thunderbird 1.5.0.7 (Windows/20060909)


Ze vertrouwen er niet op dat het bedrijf zonder hen doordraait.
De inspectie zal de huisartsen aldaar op hun verantwoordelijkheid wijzen.
Uw telefoniste is niet in uw kantoor gesitueerd, maar uw klanten zullen dat niet merken. Maar daarbij gaat het te vaak mis en krijgt de klant iets anders dan hij besteld heeft. Een vraag aan nummer twee, de Belastingtelefoon, kost al snel een half uur.
Op andere dagdelen van de werkweek is er veel meer kans dat u in de wacht wordt gezet en een soort Sky Radio instrumentaal te horen krijgt. Net als een telefoniste ter plekke verbindt zij wel of niet door, afhankelijk van de wensen van de betreffende medewerker. Vooral in de IT-sector lijkt het beter te gaan.
Laat een callcenter eens bellen met iedereen in uw klantendatabase om zo uw bestand op te schonen. En daarmee is het bepaald niet in de haak in Nederland, met name als het gaat om telefonische bereikbaarheid van bedrijven.
Uit de steekproef blijkt verder dat bedrijven zich op hun website vergalopperen aan te enthousiaste teksten en de mogelijkheid tot interactie. Dat begrijpt de klant tenminste, terwijl loze beloftes juist leiden tot een lagere vertrouwensbasis, die veel meer schade kan aanrichten.
De zakelijke dienstverlening omvat onder andere de handel in onroerend goed, de IT-sector, de juridische en economische dienstverlening en uitzendbureaus. Uw tijd, hun tijd en uw geld, want u heeft straks een supernetjes bestand voor uw komende mailing.
Dat begrijpt de klant tenminste, terwijl loze beloftes juist leiden tot een lagere vertrouwensbasis, die veel meer schade kan aanrichten. Een vijfde gaf aan meer dan vier uur per dag te telefoneren. Altijd met de juiste 'tone of voice'. Onder leiding van ingehuurde professionals bloeien afdelingen op, ontstaan er nieuwe initiatieven en komt er meer rust en structuur in het bedrijf.
Dan is het heel prettig als die taken worden uitgevoerd door professionals die vaak sneller werken, hun eigen netwerken hebben en veel ervaring inbrengen. De mogelijkheden lijken onbeperkt, maar externe telefonie inkopen moet wel betaalbaar blijven.
U belt dan mobiel met uw callcenterleverancier en dat regelt dan alle telefoonverkeer, tot de problemen opgelost zijn. En wat dacht u van het geld?
Dat begrijpt de klant tenminste, terwijl loze beloftes juist leiden tot een lagere vertrouwensbasis, die veel meer schade kan aanrichten. NelsonHall verwacht dat die sterke groei blijft aanhouden.
om de aan- en afwezigheid van bedrijven onbeperkt aantal medewerkers bij te houden. Uw tijd, hun tijd en uw geld, want u heeft straks een supernetjes bestand voor uw komende mailing. Lemmink is voorzitter van het departement marketing aan de faculteit Economie van de Universiteit van Maastricht en geldt als expert op het gebied van klantenservice.
U belt dan mobiel met uw callcenterleverancier en dat regelt dan alle telefoonverkeer, tot de problemen opgelost zijn.
Gevraagd naar zijn reactie op de website www. U geeft ze de juist informatie per probleem en u krijgt een rapportage van de zaken die bij hen terecht komen.
En wat dacht u van het geld? NelsonHall verwacht dat die sterke groei blijft aanhouden. Veel ondernemingen maken beloften die op websites staan in de praktijk niet waar. Dat begrijpt de klant tenminste, terwijl loze beloftes juist leiden tot een lagere vertrouwensbasis, die veel meer schade kan aanrichten.
Uw tijd, hun tijd en uw geld, want u heeft straks een supernetjes bestand voor uw komende mailing. De specialisten voorkomen verder veel narigheid doordat zij wettelijke veranderingen of marktontwikkelingen eerder aan zien komen, ze volgen en hen daarna ook in het bedrijf doorvoeren.


reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]