help-cfengine
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Re: Error while trying to link


From: Mark . Burgess
Subject: Re: Error while trying to link
Date: Wed, 12 Dec 2001 13:29:16 +0100 (MET)

On 12 Dec, Rune Mossige wrote:
> On a fresh RedHat Linux 6.2 host, freshly installed, and with 2.0.a15
> freshly recompiled, I am not able to get symlinks to work....
> 
> The cfagent.conf file have entries like:
> 
> links:
> 
>   any::
>     /gecoapp    -> /prod/gecoapp
> 
> 
> but when I run cfagent on this linux host, with debugging, I get:
> 
> Actionsequenc item links
> GetLock(link,_gecoapp__prod_gecoapp,time=1008158288), ExpireAfter=15,
> IfElapsed=15
> GetLastLock()
> CheckOldLock(lock.cfagent_conf.wglx00.link._gecoapp__prod_gecoapp)
> Unable to find lock data
> lock.cfagent_conf.wglx00.link._gecoapp__prod_gecoapp
> SetLock(lock.cfagent_conf.wglx00.link._gecoapp__prod_gecoapp)
> PutLock(lock.cfagent_conf.wglx00.link._gecoapp__prod_gecoapp)
> Unable to delete lock
> [lock.cfagent_conf.wglx00.link._gecoapp__prod_gecoapp]: DB_NOTFOUND: No
> matching key/data pair f
> ound
> ExpandVarbinserv /prod/gecoapp, (Binserver is wglx00)
> Linkfiles(/gecoapp,/prod/gecoapp)
> IgnoredOrExcluded(gecoapp)
> cfengine:wglx00: Error while trying to link /gecoapp -> /prod/gecoapp
> ReleaseCurrentLock(lock.cfagent_conf.wglx00.link._gecoapp__prod_gecoapp)
> PutLock(last.cfagent_conf.100.wglx00.link._gecoapp__prod_gecoapp)
> LockLog(Lock removed normally )
> 
> The entry 'DB_NOTFOUND: No matching key/data pair found' is strange...I
> did install the RPM's:
> db3-3.1.17-4.6x
> db3-devel-3.1.17-4.6x
> 
> 
> and ldd show:
> ldd /var/cfengine/bin/cfagent 
>   libdb-3.1.so => /usr/lib/libdb-3.1.so (0x4001c000)
>   libnss_nis.so.2 => /lib/libnss_nis.so.2 (0x40092000)
>   libpthread.so.0 => /lib/libpthread.so.0 (0x4009c000)
>   libcrypto.so.0 => /usr/lib/libcrypto.so.0 (0x400af000)
>   libm.so.6 => /lib/libm.so.6 (0x40181000)
>   libc.so.6 => /lib/libc.so.6 (0x4019f000)
>   libnsl.so.1 => /lib/libnsl.so.1 (0x40294000)
>   libnss_files.so.2 => /lib/libnss_files.so.2 (0x402aa000)
>   /lib/ld-linux.so.2 => /lib/ld-linux.so.2 (0x40000000)
> 
> 
> Anyone know what is causing this, and how to correct it?
> 
> 


Try deleting cfengine_lock_db and try again? 


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Work: +47 22453272            Email:  address@hidden
Fax : +47 22453205            WWW  :  http://www.iu.hio.no/~mark
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~





reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]