help-cfengine
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Re: cfengine-2.1.3 on AIX v5.1 giving errors


From: Tim Nelson
Subject: Re: cfengine-2.1.3 on AIX v5.1 giving errors
Date: Mon, 16 Feb 2004 09:38:03 +1100 (EST)

On Fri, 13 Feb 2004, Brendan Strejcek wrote:

> Harish Chauhan wrote:
>
> > Thanks. I found "Flex" rpm on AIX was missing that's why I was getting the
> > errors. Finally "make" has run but at the end I got an error.
> ...
> > TEXINPUTS=".:$TEXINPUTS"  MAKEINFO='false   -I .'  false -o cfengine-Tut
> > orial.dvi `test -f 'cfengine-Tutorial.texinfo' || echo
> > './'`cfengine-Tutorial.te
>
> Looks to me like you are having trouble building the documentation.
>
> If you don't care about the documentation, edit doc/Makefile st the
> only uncommented lines are:
>
> all:
>       `which true`
>
> install:
>       `which true`
>
> This will skip building all the documentation (including the man pages).
> It's all online anyways. The whitespace in those lines is a tab and that
> is important because it is a makefile.
>
> There is probably a better way to deal with this, but I didn't want to
> spend the time.

        If he wants the documentation, he should first ensure that TeX is
installed and working properly.

--
Tim Nelson
Systems Administrator
Sunet Internet
Tel: +61 3 5241 1155
Fax: +61 3 5241 6187
Web: http://www.sunet.com.au/
Email: address@hidden






reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]