help-cfengine
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

cfservd seg faulting


From: Lance Albertson
Subject: cfservd seg faulting
Date: Thu, 26 Feb 2004 07:53:54 -0600
User-agent: Mozilla Thunderbird 0.5 (Windows/20040207)

-----BEGIN PGP SIGNED MESSAGE-----
Hash: SHA1

I've encountered a problem with cfengine recently where cfservd would seg
fault repeatedly on the gold server. The current version we're running is
cfengine-2.1.0p1. I'm not sure if the newest version of cfengine will fix
this, but I'll post some debugging info at least.

(gdb) backtrace
#0  0x08067a9c in EVP_DecryptFinal ()
#1  0x0808fca3 in _IO_stdin_used ()
#2  0x08067d50 in EVP_DecryptFinal ()
#3  0x08051a4c in EVP_DecryptFinal ()
#4  0x0804caca in EVP_DecryptFinal ()
#5  0x24dfddb0 in pthread_start_thread () from /lib/libpthread.so.0

(gdb) disass $eip-0x20 $eip+0x20
Dump of assembler code from 0x8067a7c to 0x8067abc:
0x8067a7c <EVP_DecryptFinal+118088>:    mov    0x4(%esi),%eax
0x8067a7f <EVP_DecryptFinal+118091>:    movl   $0x808fca3,(%esp,1)
0x8067a86 <EVP_DecryptFinal+118098>:    mov    %eax,0x4(%esp,1)
0x8067a8a <EVP_DecryptFinal+118102>:    call   0x804a8f4 <printf>
0x8067a8f <EVP_DecryptFinal+118107>:    mov    0x8(%ebp),%edx
0x8067a92 <EVP_DecryptFinal+118110>:    cmp    (%edx),%esi
0x8067a94 <EVP_DecryptFinal+118112>:    je     0x8067ad3 
<EVP_DecryptFinal+118175>
0x8067a96 <EVP_DecryptFinal+118114>:    mov    0x14(%esi),%eax
0x8067a99 <EVP_DecryptFinal+118117>:    mov    0xffffff9c(%ebp),%edx
0x8067a9c <EVP_DecryptFinal+118120>:    mov    %eax,0x14(%edx)
0x8067a9f <EVP_DecryptFinal+118123>:    mov    0x4(%esi),%eax
0x8067aa2 <EVP_DecryptFinal+118126>:    mov    %eax,(%esp,1)
0x8067aa5 <EVP_DecryptFinal+118129>:    call   0x804aaf4 <free>
0x8067aaa <EVP_DecryptFinal+118134>:    mov    0x8(%esi),%eax
0x8067aad <EVP_DecryptFinal+118137>:    test   %eax,%eax
0x8067aaf <EVP_DecryptFinal+118139>:    jne    0x8067ac9 
<EVP_DecryptFinal+118165>
0x8067ab1 <EVP_DecryptFinal+118141>:    mov    %esi,(%esp,1)
0x8067ab4 <EVP_DecryptFinal+118144>:    call   0x804aaf4 <free>
0x8067ab9 <EVP_DecryptFinal+118149>:    mov    $0x1,%edx
End of assembler dump.

- From what I gathered, it could either be a threading problem or a problem with
openssl. The current version we have running of openssl is 0.9.6k. For now, I
upgraded openssl to see if it'll help with the problem. I may try upgrading to
the newest cfengine if the problem persists.

Any help would be great!
- --
Lance Albertson <address@hidden>
Gentoo Infrastructure
-----BEGIN PGP SIGNATURE-----
Version: GnuPG v1.2.4 (MingW32)

iD8DBQFAPfpxQW+hXSf0t0IRAgF/AKC1hDAJPWwImfwv0A3C4tEXgvro3gCg0mVm
Lqe7Fbujtfhjb0xIWpoH174=
=zoKz
-----END PGP SIGNATURE-----




reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]