help-cfengine
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Re: Possibly bug : wrong hostname in class


From: Mark . Burgess
Subject: Re: Possibly bug : wrong hostname in class
Date: Sun, 12 Dec 2004 14:11:29 +0100 (MET)

This is one of the first things in the manual on classes. "-" is a reserved 
operator.
The only valid characters in a class are A-Z,0-9 and _

M

On 12 Dec, Zeev Fisher wrote:
> Hi,
> 
> I have some hostnames with dash.
> 
> For example : lnx-dev1
> 
> The output of cfagent -p -v shows that the class name is lnx_dev1 instead 
> lnx-dev1
> 
> Here is the output of cfagent -p -v :
> 
> Defined Classes = ( 10_4_14 10_4_14_202 32_bit Day12 December Hr15 Hr15_Q1 
> Min00_05 Min01 Q1
> Servers Sunday Yokneam Yr2004 any cfengine_2 cfengine_2_1 cfengine_2_1_10 
> compiled_on_linux_gnu
> i686 ipv4_10 ipv4_10_4 ipv4_10_4_14 ipv4_10_4_14_202 linux linux_2_4_21_20_EL 
> linux_i686
> linux_i686_2_4_21_20_EL 
> linux_i686_2_4_21_20_EL__1_Wed_Aug_18_20_58_25_EDT_2004 lnx_dev2
> lnx_dev2_il_marvell_com longjob net_iface_eth0 net_iface_lo redhat redhat_ws 
> redhat_ws_3 )
> 
> Any idea why ?
> 
> 
> 
> Thanks
> Zeev
> 
> 
> 



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Work: +47 22453272            Email:  address@hidden
Fax : +47 22453205            WWW  :  http://www.iu.hio.no/~mark
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~





reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]