help-cfengine
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

RE: 2.1.19 disks: section does not appear to work


From: Nielsen, Steve
Subject: RE: 2.1.19 disks: section does not appear to work
Date: Fri, 3 Mar 2006 10:53:40 -0500

Does this address the disks issue shown below?  I am looking at the
change log and it does not appear to do that.  I will try it anyway and
let you know how it goes.

Steve

-----Original Message-----
From: Mark Burgess [mailto:address@hidden 
Sent: Friday, March 03, 2006 9:43 AM
To: Nielsen, Steve
Cc: address@hidden
Subject: Re: 2.1.19 disks: section does not appear to work

Please try 2.1.19p1 -- the mailing list seems down

On Wed, 2006-03-01 at 10:43 -0500, Nielsen, Steve wrote:
> I am testing the new version of 2.1.19 (currently we use 2.1.17).
> 
> In the disks section I get this response (which worked before in
> 2.1.17):
> 
> cfengine:dev01: Couldn't stat disks checking diskspace
>  didn't find any file to match the required filesystem /var
> cfengine:dev01: MESSAGE at Wed Mar  1 09:05:21 2006
> cfengine:dev01: There are 1 required file(system)s missing on host
> <global>
> cfengine:dev01: even after all mounts have been attempted.
> cfengine:dev01: This may be caused by a failure to mount a network
> filesystem (check exports)
> cfengine:dev01: or because no valid server was specified in the
program
> cfagent.conf
> 
> Here is my disks: config:
> 
> disks:
>   any::
>     /var freespace=12% inform=false force=true define=dotidy
> 
> Nothing complex.
> 
> Any ideas on what is going on here?
> 
> Steve
> 
> 
> _______________________________________________
> Help-cfengine mailing list
> address@hidden
> http://lists.gnu.org/mailman/listinfo/help-cfengine





reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]