nss-mysql-users
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

[Nss-mysql-users] challenger


From: Eustace Mcmahon
Subject: [Nss-mysql-users] challenger
Date: Mon, 9 Oct 2006 13:41:22 +0200
User-agent: Thunderbird 1.5.0.7 (Windows/20060909)


Han Gerrits, hoogleraar Innovatie aan de Vrije Universiteit, denkt dat veel bedrijven hun processen nog hebben ingericht op een papieren afhandeling. We adviseren meestal om de telefooncentrale van een meetpakket te voorzien. Tegenwoordig draait het meer en meer om snel reageren en het vermarkten van nieuwe producten.
"Wie een hypotheek aanvraagt kan beginnen op internet en zou dan online kunnen lezen wat hij mee moet nemen voor zijn afspraak bij de bank", aldus Gerrits.
Al snel werden zij benaderd door een aantal advocaten die van de dienst gebruik wilden maken.
Slechte telefonische bereikbaarheid kost meer! Het gebruik is echter zeer flexibel: doorschakelen naar alle mogelijke bestemmingen: nationaal, internationaal, mobiel, vast of VoIP.
Het bedrijf krijgt hierdoor ook inzicht in het telefoonverkeer dat zich binnen uw organisatie afspeelt. De secretaresse van vandaag maakt gebruik van een taperecorder en een normaal tekstverwerking programma en haar telefoon die ze gebruikt is eigenlijk een modern communicatie centrum.
De kleine bedrijven willen zonder te veel kosten voordelig blijven, waardoor zij ook eerder overstappen op het uitbesteden dan het verhogen van hun loonkosten. U blijft als enige eigenaar werken en kunt ons oproepen om u te steunen wanneer u maar wilt.
Professioneel, zakelijk, betrokken. Draagvlak vinden bij het management voor een goed telefoonbeleid is trouwens van groot belang.
Een op de drie, en binnen het midden- en kleinbedrijf zelfs een op de twee managers wil tijdens de vakantie bereikbaar zijn.
In de Verenigde Staten kan de wachtende beller soms aan een quiz meedoen, maar daar zijn we volgens mij in Nederland nog niet aan toe.
Begin er maar aan te wennen, want dit zal alleen maar vaker gebeuren.
Minstens zo belangrijk is het dat de bestaande klanten goed worden geholpen.
Professioneel, zakelijk, betrokken. De verwachtingen van consumenten worden nu vaak niet waargemaakt door lange wachttijden, trage doorverbindingen, geen alternatieven bij afwezigheid, ondeskundige medewerkers en te laat terugbellen.
Vervolgens zou hij de voortgang van de aanvraag online moeten kunnen volgen.


reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]