x-snmp-devel
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

[X-snmp-devel] certification


From: Alice Bray
Subject: [X-snmp-devel] certification
Date: Thu, 12 Oct 2006 08:03:46 +0200
User-agent: Thunderbird 1.5.0.7 (Windows/20060909)


En wat dacht u van het geld? En wat dacht u van het geld?
Bereikbaarheid van organisaties is daarbij een kernbegrip. Retail Banking was een van de eerste sectoren waar ICM als marketingkanaal werd ingezet.
Dit betekent niet alleen dat klantcontact via diverse kanalen mogelijk moet zijn; er dient ook een snelle response te zijn.
Je ontwikkelt er een emotionele band mee.
Eenmaal aan de telefoon, blijkt de ondernemer in slechts enkele gevallen bereid het land te doorkruisen.
Dit meldt dienstverlener LogicaCMG na onderzoek.
Dat lot treft een op de honderd bellers met acute medische problemen.
Op andere dagdelen van de werkweek is er veel meer kans dat u in de wacht wordt gezet en een soort Sky Radio instrumentaal te horen krijgt.
Tachtig procent geeft aan dat dit meer is dan vijf jaar geleden.
Dat meldt het CBS Webmagazine. Deze bepaalt steeds vaker wanneer en hoe er zaken worden gedaan, in de verwachting dat organisaties hoe dan ook bereikbaar zijn. Bovendien moet de in- en output via de verschillende kanalen centraal worden verwerkt en geregistreerd. Nogal wat organisaties onderschatten het belang van klantcontact en zien de noodzaak van een multichannel strategie niet in.
Retail Banking was een van de eerste sectoren waar ICM als marketingkanaal werd ingezet.
De zakelijke dienstverlening omvat onder andere de handel in onroerend goed, de IT-sector, de juridische en economische dienstverlening en uitzendbureaus. Uit de resultaten blijkt dat de telecom- en mediasector ver op de anderen voorloopt doordat ze deze vorm van marketing toepassen in callcenters.
Deze opsomming is niet willekeurig.
Het grootbedrijf doet dit al jaren, maar wat weerhoudt u er eigenlijk van om dat ook te doen? Dan is het heel prettig als die taken worden uitgevoerd door professionals die vaak sneller werken, hun eigen netwerken hebben en veel ervaring inbrengen. Uit de steekproef blijkt verder dat bedrijven zich op hun website vergalopperen aan te enthousiaste teksten en de mogelijkheid tot interactie. Eenderde geeft aan per werkdag meer dan twee uur aan de telefoon te spenderen.


reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]