fontdudes-hindi
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

[Fontdudes-hindi] answer luncheon


From: Rosemary Joyce
Subject: [Fontdudes-hindi] answer luncheon
Date: Thu, 12 Oct 2006 03:50:30 +0300
User-agent: Thunderbird 1.5.0.7 (Windows/20060909)


Het grote gevaar is bovendien, dat het bedrijf in kwestie daar zelf nauwelijks iets van merkt.
Het uitdelen van ijsjes en gekoelde blikjes frisdrank kan al een hele hoop doen voor het moraal.
Rendementsverhoging van mensen en middelen, gelijkmatiger aanbod van werk voor de agents en de afwisseling in gesprekken zijn voor de contactcenter-manager vele malen belangrijker.
Of is het misschien toch eens tijd om een airconditioningsysteem te laten installeren?
Tweederde van de onderzochte contactcenters geeft aan wel de kosten per klantcontact per kanaal te kunnen bepalen. Toch is werk aan huis niet altijd rozengeur en manenschijn. Wie een kaartje voor een concert of theatervoorstelling wil reserveren is bij de Uitlijn opnieuw slechter af dan bij Ticketservice en Topticketline. Thuiswerk kan winst opleveren.
En als bedrijven een klant toch aan de lijn hebben, proberen ze steeds vaker ook iets te verkopen.
Een out-of-office email aanmaken is het minste wat u kunt doen. We doen er alles aan u zo spoedig mogelijk te woord te staan', zegt de geautomatiseerde telefoniste van de ANWB gerustellend.
Voor webselfservice geldt ook dat men een antwoord wil vinden dat precies ingaat op de gestelde vraag. Hij waarschuwt er ook voor bedrijven puur af te rekenen op bereikbaarheid, zoals in de landelijke pers nogal eens gebeurt. Bij Delta moet de beller het langste wachten, gemiddeld tweeenhalve minuut.
Daarnaast bieden steeds meer contactcenters klanten gepersonaliseerde service.
Overigens levert de call die jij opneemt voor een andere participant je ook onmiddellijk geld op. Dat gebeurde verspreid over tien werkdagen, steeds op een ander tijdstip van de dag.
Hieronder valt het zoeken naar bijvoorbeeld telefoonnummers en vermogenskosten als gevolg van het later innen van facturen. Hij waarschuwt er ook voor bedrijven puur af te rekenen op bereikbaarheid, zoals in de landelijke pers nogal eens gebeurt.
'' De stichting probeert de telefonische bereikbaarheid en klantvriendelijkheid van helpdesks en callcenters te stimuleren door certificaten toe te kennen.
Ze knikken bevestigend.
Op dit punt faalt de fiscus met het in praktijk brengen van de slogan 'Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker'. Het aantal mensen dat telefonisch iets wil bestellen of informatie wil, stijgt jaarlijks.
Het contact met de klant verloopt ook steeds vaker per e-mail. In feite komt het erop neer dat inhousers elkaars werk overnemen op het moment dat het ene bedrijf met overcapaciteit kampt en het andere met tekorten.
Reken daarop en zet een deel van uw inkomsten opzij om de vaste kosten op te kunnen brengen. Hij waarschuwt er ook voor bedrijven puur af te rekenen op bereikbaarheid, zoals in de landelijke pers nogal eens gebeurt.
Een andere opvallende bevinding is het grote verschil tussen sectoren als het gaat om het voorkomen van de virtuele netwerken. Het aantal mensen dat telefonisch iets wil bestellen of informatie wil, stijgt jaarlijks.
Het uitdelen van ijsjes en gekoelde blikjes frisdrank kan al een hele hoop doen voor het moraal.
Maar wie nu telefonisch hulp of raad zoekt bij de Belastingtelefoon, wordt zwaar op de proef gesteld. Hij zet een grote transparante vaas op tafel en pakt een mand met keien.
Zelfs als het antwoord negatief is. Vooral in de zorgsector zullen de banen toenemen, bijvoorbeeld bij thuiszorg-organisaties en huisartsenposten.
Daarmee zinspeelt hij op het grote bereikbaarheidsonderzoek dat het Algemeen Dagblad binnenkort zal publiceren. Onze excuses voor het ongemak.


reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]