help-cfengine
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Re: problem w/ copying files


From: root
Subject: Re: problem w/ copying files
Date: Fri, 29 Oct 2004 10:14:37 -0400

I changed things a bit to:

copy:
   linux::
        $(masterfiles)/files/all/resolv.conf
                dest=/etc/resolv.conf
                mode=644
                owner=root
                group=root
   linux::
        /tmp/123
                dest=/tmp/123

and when I run cfagent --verbose --no-splay on the client Im getting this and still no files are being copied to the client.

*********************************************************************
 Main Tree Sched: copy pass 1 @ Fri Oct 29 10:21:43 2004
*********************************************************************

Checking copy from localhost:/var/cfegine/masterfiles/files/all/resolv.conf to /etc/resolv.conf cfengine:unixbu1.uic.com: Can't stat /var/cfegine/masterfiles/files/all/resolv.conf in copy
Checking copy from localhost:/tmp/123 to /tmp/123
cfengine:unixbu1.uic.com: Can't stat /tmp/123 in copy
Saving the setuid log in /var/cfengine/cfagent.unixbu1.uic.com.log

*********************************************************************
 Main Tree Sched: files pass 1 @ Fri Oct 29 10:21:43 2004
*********************************************************************


Thanks

Ted Fiedler

On Fri, 29 Oct 2004 address@hidden wrote:




You don't say what happens/doesn't happen.

M

On 29 Oct, address@hidden wrote:
Im rather new at this and have had luck with all classes execpt with copy:
im running cf engine 2.1.11a4 the server is a slackware box and clients
are redhat

here are the lines Im haveing issues w/
filestocopy     = ( /usr/local/cfengine/files )
         scriptstorun    = ( /usr/local/cfengine/scripts )

copy:
    linux::
         $(filestocopy)/all/resolv.conf  dest=/etc/resolv.conf
                                         type=checksum
                                         verify=true
                                         owner=root
                                         group=root
                                         mode=644



and when I run cfagent -d2 | tee cfagent.out here are the relevant lines I
get.

COPY /usr/local/cfengine/files/all/resolv.conf
  Mode +644
      -7133
  TO dest: /etc/resolv.conf
  action: fix
  Size > -1
  IfElapsed=1, ExpireAfter=120
  recurse=0
  xdev = n
  uids = ( 0 )
  gids = ( 0 )
  filters:
  exclude:
  ignore:
  symlink:
  include:
  classes = linux
  method = c (time/checksum)
  server = localhost (encrypt=n,verified=y)
  accept the server's public key on trust? n
  purging = n
  Define
  ElseDefine
  FailoverClasses
  Single backup archive

Im not quite sure what Im doing wrong here. Any pointers would be greatly
appreciated.

Ted Fiedler
_______________________________________________
Help-cfengine mailing list
address@hidden
http://lists.gnu.org/mailman/listinfo/help-cfengine



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Work: +47 22453272            Email:  address@hidden
Fax : +47 22453205            WWW  :  http://www.iu.hio.no/~mark
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~






reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]