help-cfengine
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Re: Cfagent on policy host not running


From: PAUL WILLIAMSON
Subject: Re: Cfagent on policy host not running
Date: Thu, 19 Jan 2006 16:16:09 -0500

Ah, I see.  Would be nice for it to be there so I can go to one 
place to check up on all my minions, including the local one...

But, if that is the way it is, then so be it.  I'll figure out 
some other way to verify the client on the policy host 
successfully checked in...

Paul

>>> "Mark Burgess" <address@hidden> 01/19/06 10:25 AM >>>
Localhost connections are optimized by going to disk - they do not
have
to contact the net service to copy, therefore there is no need to make
a
connection. LastSeen doesn't count.

On Thu, 2006-01-19 at 06:18 -0500, PAUL WILLIAMSON wrote:
> I've got a perplexing issue - I've got all my cfengine guys 
> talking to my policy host except the agent running on the 
> policy host itself.  I'm checking this by doing a cfshow -s.
> 
> All clients are showing a connection (hailed us) to the 
> server except the host.  If I run cfagent manually, 
> everything gets updated, but the crontab entry I have 
> (0,30 * * * * cfexecd) is not causing the cfagent 
> to execute.  Is there some sort of error log that would 
> show me why this isn't running successfully?
> 
> The crontab entry is identical to what I have on all my 
> other clients.
> 
> Paul
> 
> 
> 
> _______________________________________________
> Help-cfengine mailing list
> address@hidden 
> http://lists.gnu.org/mailman/listinfo/help-cfengine 







reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]